Pinksteren

Geniet van de pinksterdagen en maak gebruik van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vrijdag 18 mei t/m 22 mei :

Reserveer nu een tafel voor een bijzonder diner. Chef Kok Gerhard Müller en Robert Jan van Setten zullen u een onvergetelijke avond bezorgen met hun brigades. Laat u verrassen in ons sfeervolle restaurant. U kunt dit ook combineren met een Pinksterarrangement. We hebben een 2-daags en 3-daags arrangement.

Vrijdag 18 mei t/m 21 mei :

De prachtige tuinen van Landgoed ’t Laer te Ommen zijn in het Pinksterweekend weer het decor van Summer Fair. Een locatie die al vanaf de 14e eeuw geschiedenis schrijft. Een eeuw van handel en culturele bloei. Twee kenmerken die ruim zeven eeuwen later nog steeds centraal staan. Hedendaagse ambachten, cultuur, kunst, 
health & food én de mooiste handelswaren vormen samen, met de intieme sfeer, de ambiance van deze gezellige outdoor fair.

Summer Fair viert dit jaar haar 26e editie en eert daarmee een bescheiden, maar eervolle vermelding in de geschiedenis van het landgoed. 
Van culinaire verrassingen bij diverse smaakmakers, trendy producten en accessoires, trendsetters met “fashion musthaves” tot tijdloze kunst en heerlijke delicatessen.

Zondag 19 mei en 20 mei:

Slaap heerlijk uit en loop rond 12.00 uur naar Landgoed het Laer. Hier serveren we zowel 1e als 2e Pinksterdag een heerlijke  High Tea. Laat u verwennen met sandwiches, scones, jams en clotted cream en vele zoetigheden. GRATIS TOEGANG TOT DE SUMMERFAIR!