Vechtdal Ladies Week

... Het Vechtdal kleurt roze met de Pink Ribbon Ladies Week!

Verschillende hotelondernemers hebben in samenwerking met Vechtdal Marketing de handen ineengeslagen om de eerste editie van de Vechtdal Ladiesweek te organiseren. Van dinsdag 28 oktober t/m 1 november bieden diverse hotels aantrekkelijke arrangementen aan gericht op vrouwen tussen de 35 en 65 jaar. De arrangementen staan in het teken van “Buitenzijn” met speciale aandacht voor shoppen, fietsen en wandelen, welness, eten etc. Lekker weg met vriendinnen, (schoon)zussen, moeders of dochters en verwend worden van top tot teen.

Tijdens de Vechtdal Ladiesweek wordt er op woensdagavond 29 oktober en zaterdagmiddag 1 november op Landgoed het Laer (op 500m. afstand) een speciale Pink Ribbon Ladiesfair georganiseerd. Een fair met verschillende kraampjes met diverse producten en diensten gericht op vrouwen. Tijdens de fair wordt u verwend met hapjes aangeboden door de verschillende hotels en uiteraard een goed gevulde goodiebag bij vertrek.

Gedurende deze Ladies week worden er diverse workshops en bijeenkomsten georganiseerd. U kunt zich hiervoor inschrijven. Onze receptie informeert u graag over de eventuele kosten en mogelijkheden en bezoek onderstaande site van de Ladies Week.

Of klik hieronder voor onze arrangementen!