Wildavond 9 november

Avondvullend programma met 6-gangen diner en wildbeheerder

Al vele jaren organiseren wij in november de Wildavond. Ook in 2018 gaat deze wederom plaats vinden. Noteer alvast de datum in uw agenda of reserveer alvast uw plek. Vol=vol

Op vrijdag 9 November 2018 organiseert De Zon Hotel & Restaurant een speciale Wildavond in samenwerking met een wildbeheerder. Tijdens dit avondvullende programma geniet u van een aperitief met amuses, een 6 gangen diner en koffie/thee na.

De wildbeheerder neemt u mee in de wereld van de jacht en vertelt op een boeiende wijze over de verschillende wildsoorten. Chef Gerhard Müller zal de bereiding van zijn wildgerechten toelichten en onze Sommelier zal tot slot de bijpassende wijnen presenteren. 

Wij ontvangen u graag deze avond tussen 18.30 - 19.00 uur. De kosten voor dit avondvullende programma zijn € 59.50 per persoon exclusief dranken of wijnarrangement. We hebben voor deze avond een beperkt aantal plekken, dus reserveren is noodzakelijk.

Heerlijk blijven slapen na het diner? Boek dan uw overnachting tegen gereduceerd tarief (het diner is via extra's bij te boeken).

Reserveer hier voor het Wild Diner op 9 november 2018