Eten & Drinken

Sinds juli 2010 is Arjan Bisschop de chef-kok van De Zon.

Hij is naar eigen zeggen ‘voor het koksvak geboren’ en heeft bij veel toonaangevende bedrijven gewerkt. De laatste 4 jaar als chef-kok bij Librije’s Zusje en de Kookschool aldaar. In de tien jaren daarvoor is hij als souschef en chef-kok werkzaam geweest bij De Bokkedoorns in Overveen, De Librije, Tante Koosje in Loenen a/d Vecht, Klein Paardenburg te Ouderkerk en ‘t Raethuys te Wateringen... een schat aan ervaringen dus!

Zijn visie:
“koken met respect voor het product door het in zijn waarde te laten. Alle bereidingen aan een product moeten daadwerkelijk iets toevoegen aan het gerecht. Herkenbare smaken, lichte bereidingen en een regionaal karakter”.

Gedurende zijn opleiding stond één van zijn eerste leerbedrijven - naast De Bokkepruik te Hardenberg- in Ommen.
U raadt het al... De Zon!