125 jarig jubileum menu

Speciaal voor ons jubileum hebben we een geweldig menu samengesteld. We hebben hiervoor onder andere de specialiteit van 4 chef koks, die bij de Zon een belangrijke rol hebben gespeeld, gebruikt.

JUBILEUM MENU  € 125,00 voor 2 personen

  • amuses
  • 4 -gangen diner
  • wijnarrangement
  • waterarrangement    

Dit diner is een eerbetoon aan de gehele brigade die onder andere onder de laatste 4 chef koks bij de Zon hebben gewerkt:

Vechtdalham  zacht gegaard buikspek| Panhofham | frambozen uitjes 
  bietjes van Eef Stel | geitenkaas (Gerhard Müller 2015) 
   
Kabeljauw       wintergroenten | koolraap | knolselderij | winterpeen
  pastinaak | Zwolse mosterd | beurre noisette (Arjan Bisschop 2011)
   
Hert    loempia rode kool + appel | kweepeer | koontjes gestoofd in Pauwbier
  crème van pastinaak | eigen jus (Nick van Swaal 2018) 
   
Mandarijn  chiboust | citrus fruit | amandel | pavlova 
  advocaatijs ( Dick Masselink 1995)