125 jarig jubileum menu

Speciaal voor ons jubileum hebben we een geweldig menu samengesteld. We hebben hiervoor onder andere de specialiteit van 4 chef koks, die bij de Zon een belangrijke rol hebben gespeeld, gebruikt.

JUBILEUM MENU  € 125,00 voor 2 personen

  • amuses
  • 4 -gangen diner
  • wijnarrangement
  • waterarrangement    

Dit diner is een eerbetoon aan de gehele brigade die onder andere onder de laatste 4 chef koks bij de Zon hebben gewerkt:

Vechtdalham   Gerhard Müller 2015 | buikspek zacht gegaard | Panhofham | frambozen uitjes | bietjes van Eef Stel | geitenkaas
Kabeljauw       Arjan Bisschop 2011 | wintergroenten | koolraap | knolselderij | winterpeen | pastinaak | Zwolse mosterd | beurre noisette
Hert                 Nick van Swaal 2018 | loempia rode kool + appel | kweepeer | koontjes gestoofd in Pauwbier | crème van pastinaak | eigen jus
Mandarijn        Dick Masselink 1995 | chiboust | citrus fruit | amandel | pavlova | advocaatijs