Bedieningsmedewerkers (flexibel

Landgoed Het Laer

Landgoed het Laer is gelegen in het Overijssels Vechtdal en staat voor Topkwaliteit in Gastvrijheid!  Nadere informatie over het bedrijf vind u via www.laer.nl

Vanaf april/mei zijn wij voor het opzoek naar flexibel inzetbare

Bedieningsmedewerkers

Gedurende het voorjaar breekt weer een periode aan op het Laer vol bruiloften, feesten en partijen. Hiervoor zijn wij opzoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers om gedurende deze feestelijke dagen ons te ondersteunen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit bar werkzaamheden, het serveren van dranken en gerechten en het ondersteunen van alle andere horeca werkzaamheden.

Wij bieden je een uitdagende werkkring in een sfeervol, levendig en veelzijdig bedrijf. Er heerst een goede teamgeest en we bieden je arbeidsvoorwaarden volgens de Horeca-CAO. Daarnaast kun je gebruik maken van alle diensten van onze bedrijven tegen een sterk gereduceerd tarief, kom je in aanmerking voor collectiviteitsregelingen en zijn er mogelijkheden om te overnachten indien dit nodig is.  

Ben jij enthousiast en flexibel, vind je het geen probleem om in de weekenden en in de avonduren te werken en ben je ouder dan 18 jaar?  

Stuur dan een korte motivatie per mail of post inclusief CV naar:

De Zon Hotels & Restaurants

t.a.v. Manon Zantingh
Voorbrug 1, 7731 BB  Ommen  0529-455550 
E-mail:  manon@hoteldezon.nl

Nadere informatie betreffende deze functie telefonisch op vragen bij onze Laer manager M. Zantingh.