Pinksteren + PinksterFair Het Laer

Geniet van de Pinksterdagen en maak gebruik van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vrijdag 7 juni t/m 10 juni:

Reserveer nu een tafel voor een bijzonder diner. Chef Kok Nick van Swaal en Silke Bosscher zullen u een onvergetelijke avond bezorgen met hun brigades. Laat u verrassen in ons sfeervolle restaurant. U kunt dit ook combineren met een Pinksterarrangement. We hebben een 2-daags en 3-daags arrangement.

Zaterdag 8 juni t/m 10 juni:

De prachtige tuinen van Landgoed ’t Laer te Ommen zijn in het Pinksterweekend het decor van een nieuwe Pinksterfair. Een locatie die al vanaf de 14e eeuw geschiedenis schrijft. Een eeuw van handel en culturele bloei. Twee kenmerken die ruim zeven eeuwen later nog steeds centraal staan. Hedendaagse ambachten, cultuur, kunst, 
health & food én de mooiste handelswaren vormen samen, met de intieme sfeer, de ambiance van deze gezellige outdoor fair.

Al ruim 25 jaar worden er Fairs georganiseerd op het Landgoed. Dit jaar een volledig nieuwe opzet. Van culinaire verrassingen bij diverse smaakmakers, trendy producten en accessoires, trendsetters met “fashion musthaves” tot tijdloze kunst en heerlijke delicatessen.