Hotel

Genieten op een unieke locatie aan de Vecht! Een verblijf vol rust, ruimte, gastronomie en ontspanning.

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=yYSKm9t-rSo

Een verblijf in De Zon hotel & restaurant is volledig genieten. Prachtige locatie aan de Vecht, gastronomisch restaurant o.l.v. chef-kok Nick van Swaal. Wij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken.
Na een warm welkom kunt u gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten die ons hotel & restaurant u biedt. Een kopje koffie aan de open haard, even ontspannen in de sauna in het op 500 meter gelegen Hotel & Spa Paping of een heerlijke lunch of diner in ons restaurant.
De Zon hotel & restaurant is gelegen in het centrum van Ommen, de winkels bevinden zich op loopafstand. Ons hotel beschikt over een lift waarmee alle kamers goed bereikbaar zijn.

Hotelkamers
De Zon beschikt over 35 hotelkamers; 29 tweepersoonskamers en 6 eenpersoonskamers. Tevens beschikken wij over 2 aangepaste kamers voor mindervalide gasten.  

Ommen en omgeving
Ommen is een pittoresk plaatsje in het Vechtdal, gelegen aan de Overijsselse Vecht. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten door de vele bossen. Verken Ommen vanaf de Vecht met een lounge sloep onder het genot van een glaasje wijn, diverse musea in de omgeving voor als u van cultuur houdt, lekker winkelen in het gezellige centrum of in de historische Hanzestad Zwolle of juist even helemaal niets in het uitgebreide sauna landschap bij Sauna & Beauty Ommen. Liever actief genieten? De prachtige bosbaan van Golfclub Hooge Graven ligt op slechts 3 km. afstand. Onze receptiemedewerkers informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Voor uitgebreidere informatie over Vechtdal Overijssel kunt u een kijkje nemen op de volgende websites:

 www.vechtdaloverijssel.nl 

www.natuurlijkommen.nl