Ontbijtkok

Ben jij een vroege vogel en heb jij altijd al in een grote, moderne en effectieve keuken willen werken ? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Ontbijt kok voor 16-24 uur per week

 

Ons Hotel Restaurant beschikt over ongeveer 60 zitplaatsen. Dagelijks serveren wij onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet, à la carte lunch en diner.

Taken en verantwoordelijkheden;

  • Opstarten van de keuken
  • Verzorgen van het ontbijt: tijdens het ontbijt zorg je ervoor dat het de hotelgasten aan niets ontbreekt
  • Bewaken/controleren van de kwaliteit
  • Doorgeven van de gerechten
  • Je zorgt voor een nette en schone werkomgeving.

Wat zoeken we;

  • Je hebt vanzelfsprekend een passie voor koken
  • Oog voor detail
  • Je bent geen stressvogel en weet goed overzicht te houden in drukke periodes
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem, want je begint om 06.30 uur
  • Flexibel inzetbaar, zowel in weekenden als op feestdagen
  • Afgeronde opleiding basiskok of zelfstandig werkend kok
  • Werkervaring in een professionele keuken is een pre
  • Kennis van HACCP en Sociale Hygiëne
  • Op korte termijn of per direct beschikbaar
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Ommen
  • Goede kennis van de Nederlandse taal

Wat bieden we;

  • Parttime dienstverband.
  • Werken in een jong en dynamisch team.
  • Een salaris volgens de Horeca-CAO afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Overige eisen
Energiek, discipline, flexibel, loyaal (aan de organisatie), doorzettingsvermogen, zelfstandigheid, accuraat, georganiseerd creatief, initiatiefrijk, anticiperen, verantwoordelijk.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze functie na het lezen van de vacature?

Mail ons via onderstaande link je CV en pasfoto en motivatiebrief.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Neem dan contact op met onze chef-kok N. van Swaal, 0529-455550 / nick@hoteldezon.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.