Programma Vrijdag 23 augustus

Kindermusical

De vrijdag staat helemaal in het teken van kinderen van 7 tot 12 jaar. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Camping De Beerze Bulten.

Overdag worden er voor de jeugd diverse workshops georganiseerd op de oever van de Vecht. In diverse groepjes ingedeeld leren ze een dans of een lied of maken ze decorstukken of kostuums.

’s Avonds worden alle deelnemertjes geschminkt en mogen ze als echte musicalsterren meespelen in de Bultje musical, uitgevoerd door de musicalcast van De Beerze Bulten.

 

Ondernemersbijeenkomst

Sinds 2013 wordt jaarlijks door Festival op de Vecht een inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers uit het Vechtdal. 

Ook in het Vechtdal zijn ondernemers op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en bezig met de toekomst van hun bedrijf. Samenwerking biedt nieuwe kansen. En mogelijkheden om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Het Vechtdal sterk en kansrijk door samenwerking! 

Een spreker van naam gaat tijdens de in Hotel de Zon gehouden bijeenkomt in op een toepasselijk thema. Na afloop is er een gezellige netwerkborrel op het festivalterrein.

Het volledige programma maken we binnenkort bekend.